KONYA / AKŞEHİR - Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Macaristan´a Gidecek Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerimiz Kaymakamımız Mehmet Türk´ü Ziyaret Etti

Erasmus+ projesi kapsamında 2-17 Aralık tarihleri arasında Macaristan´ın Budapeşte şehrinde düzenlenen eğitim programına katılacak olan Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz Kaymakamımız Mehmet Türk´ü makamında ziyarette bulundular.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanından dört öğrenci, bir öğretmen ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Kürşat Ünver ve Okul Müdürü İbrahim Arslan Kaymakamımız Mehmet TÜRK´ü makamında ziyaret etti.

Kaymakamımız Mehmet TÜRK, geleceğimiz olan gençlerimizin bu projeler ile ufkunun açılacağını, yeni ülkeler göreceklerini ve  termik santrallerindeki  uygulamaları yakından ve yerinde görme imkanı bulacaklarını söyledi.
Ayrıca, geleceğimizi imar ve inşa edecek gençlerimizin donanımlı yetişmelerinin çok önemli olduğu vurgulayan Kaymakamımız Mehmet TÜRK, gençlerimize üstün başarılar diledi.

Yayın: 26.02.2018 - Güncelleme: 26.02.2018 17:04 - Görüntülenme: 409